Awkwafina is Nora from Queens

-
30 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Awkwafina; er is nieuwe titel voor Comedy Central-serie

Het is officieel! Comedy Central heeft de titel van de aankomende komedieserie aangekondigd; Awkwafina is Nora from Queens.

Awkwafina is Nora from Queens, de werktitel was Awkwafina, is losjes gebaseerd op het echte leven van Awkwafina (Weird City). De serie volgt Nora (Awkwafina) en haar familie als ze proberen te overleven in Flushing, Queens, New York. Andere castleden zijn onder anderen BD Wong, Bowen Yang en Lori Tan Chinn.


De gescripte serie krijgt tien afleveringen van een half uur. Er zijn diversen regisseurs die de afleveringen zullen gaan regisseren zoals; Natasha Lyonne (Russian Doll), Lucia Aniello (Broad City), Jamie Babbit (Silicon Valley), The Daniels (Legion), Steven Tsuchida (Younger) en Anu Valia (The Other Two). De opnames zijn op dit moment gaande in New York, Awkwafina is Nora from Queens staat gepand om in januari 2020 bij Comedy Central in première te gaan.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03