Awkwafina is Nora from Queens

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Awkwafina; er is nieuwe titel voor Comedy Central-serie

Het is officieel! Comedy Central heeft de titel van de aankomende komedieserie aangekondigd; Awkwafina is Nora from Queens.

Awkwafina is Nora from Queens, de werktitel was Awkwafina, is losjes gebaseerd op het echte leven van Awkwafina (Weird City). De serie volgt Nora (Awkwafina) en haar familie als ze proberen te overleven in Flushing, Queens, New York. Andere castleden zijn onder anderen BD Wong, Bowen Yang en Lori Tan Chinn.


De gescripte serie krijgt tien afleveringen van een half uur. Er zijn diversen regisseurs die de afleveringen zullen gaan regisseren zoals; Natasha Lyonne (Russian Doll), Lucia Aniello (Broad City), Jamie Babbit (Silicon Valley), The Daniels (Legion), Steven Tsuchida (Younger) en Anu Valia (The Other Two). De opnames zijn op dit moment gaande in New York, Awkwafina is Nora from Queens staat gepand om in januari 2020 bij Comedy Central in première te gaan.
Vorige aflevering
Not Today
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
Vandaag, 10:00
BBC heeft vier series van debuterende schrijvers in productie genomen, waaronder de politieserie The Responder met een Sherlock acteur in de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Curb Your Enthusiasm is een Amerikaanse komedieserie van HBO. Momenteel wordt door HBO het tiende seizoen uitgezonden, dat uit tien afleveringen bestaat.
Vandaag, 08:00
Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Gisteren, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Gisteren, 14:00