Away

7.6 / 10
49 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Netflix-serie Away met Hilary Swank

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.

Begin juli maakte Netflix de premièredatum voor Away bekend, daarbij bracht de streamingdienst ook een teaser uit. Netflix heeft nu een trailer online gezet van de nieuwe serie, die draait om de bemanning van een ruimteschip en hun voorbereiding op de drie jaar durende eerste missie naar mars.

Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de rol van astronaute Emma Green, die de bemanning van het ruimteschip leidt. Naast Swank speelt ook Josh Charles (The Good Wife) een van de hoofdrollen, hij speelt de man van Emma Green. Haar dochter wordt gespeeld door Talitha Bateman (Dokter Hart).

Vorige aflevering
Home
Home
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
maandag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
maandag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00