Away

7.6 / 10
49 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Netflix-serie Away met Hilary Swank

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.

Begin juli maakte Netflix de premièredatum voor Away bekend, daarbij bracht de streamingdienst ook een teaser uit. Netflix heeft nu een trailer online gezet van de nieuwe serie, die draait om de bemanning van een ruimteschip en hun voorbereiding op de drie jaar durende eerste missie naar mars.

Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de rol van astronaute Emma Green, die de bemanning van het ruimteschip leidt. Naast Swank speelt ook Josh Charles (The Good Wife) een van de hoofdrollen, hij speelt de man van Emma Green. Haar dochter wordt gespeeld door Talitha Bateman (Dokter Hart).

Vorige aflevering
Home
Home
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03