Away

7.6 / 10
49 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
5
Bekijk stemmen

Netflix cancelt Away na het eerste seizoen

Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.

Begin september ging Away in première bij Netflix, nu heeft de streamingdienst besloten om het bij het eerste seizoen te laten. Netflix heeft Away gecanceld, er zal dus geen tweede seizoen verschijnen. Away werd bedacht door Andrew Hinderaker (Penny Dreadful). In de serie vervult Hilary Swank (Trust (2018)) de hoofdrol van de Amerikaanse astronaute Emma Green. Daarnaast zijn Josh Charles (The Good Wife) en Talitha Bateman (Law & Order: Special Victims Unit) respectievelijke te zien in de rollen van haar man en tiener dochter.

Astronaute Emma Green stoomt een internationale bemanning klaar voor de eerste missie naar Mars. Green moest voor de missie afscheid nemen van haar man en dochter. De bemanning krijgt tijdens de reis steeds meer moeite met het gemis van hun families op aarde.

Vorige aflevering
Home
Home
01x10
Leuk?
3
5
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_DAVE2804
20 okt 2020 10:49 -
Jeetje, Netflix is wel lekker bezig met cancelen. Ik heb deze serie nog niet bekeken, maar het verhaal leek me wel interessant genoeg voor meerdere seizoenen. Ik weet niet of de serie goed bekeken werd, maar Netflix brengt zoveel uit dat het soms misschien ook wat langer duurt voordat iets wordt opgepikt. Of wellicht is er een andere reden, maar hoe dan ook vind ik dit best jammer.
Reageer
avatar_Sateman
20 okt 2020 11:16 -
Ik vond het een aangename verrasing. Helaas niet verlengd dus
Reageer
avatar_Levygeminy
20 okt 2020 11:32 -
Aah balen man! Ik vond het echt goede serie. En origineel om te zien wat de effecten waren op een gezin waarvan de ouder een astronaute is.
Reageer
avatar_BlackBiker
20 okt 2020 16:38 -
Dit verbaasd me niet. Het leek mij al helemaal niets, zie ook mijn reactie op de recensie. En ook aan andere reacties op deze serie die hier zijn geplaatst te zien was dit weer typisch Amerikaanse sh*t. Blij dat ik hier geen tijd aan heb verspilt.
Reageer
avatar_ChristelWever
20 okt 2020 18:57 -
Wat jammer. Ik vond het een hele goede serie. En was zo benieuwd hoe het verder zou gaan.
Reageer
avatar_loup
21 okt 2020 14:28 -
Een goede serie. Drama en SF in één verhaal. Jammer.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Vandaag, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1