Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avenue 5 krijgt tweede seizoen bij HBO

Avenue 5 is een Amerikaanse komische sciencefictionserie van de zender HBO. De serie is afkomstig van de makers van Veep.

De serie speelt zich veertig jaar in de toekomst af. Ruimtetoerisme is niet langer een droom, maar een groeiende, harde en vooral lucratieve business. In de serie Avenue 5 volgen we de kapitein Ryan Clark (Hugh Laurie) en de crew van een luxueus cruiseschip in de ruimte waar technische moeilijkheden aan boord zorgen voor onverwachte gebeurtenissen en vooral misnoegde passagiers. Rebecca Front, Lenora Crichlow, Suzy Nakamura en Ethan Phillips behoren tot de acteurs in de serie.

Video on youtube


HBO heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van Avenue 5 gemaakt zal worden. Dat is snel, want er zijn pas vier afleveringen van het eerste seizoen uitgezonden. "We hebben genoten van elke minuut van de eerste reis van Avenue 5", aldus Amy Gravitt, de vice president bij HBO Programming. “De maker Armando Iannucci en zijn team zijn meesters in slimme en scherpe komedie. En de cast, briljant geleid door Hugh Laurie, is ongeëvenaard. We kunnen niet wachten om te zien wat ons te wachten staat voor onze ongelukkige helden in seizoen twee."
Vorige aflevering
That's Why They Call It a Missile
That's Why They Call It a Missile
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Avenue 5