Avenue 5

5.6 / 10
30 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avenue 5 krijgt tweede seizoen bij HBO

Avenue 5 is een Amerikaanse komische sciencefictionserie van de zender HBO. De serie is afkomstig van de makers van Veep.

De serie speelt zich veertig jaar in de toekomst af. Ruimtetoerisme is niet langer een droom, maar een groeiende, harde en vooral lucratieve business. In de serie Avenue 5 volgen we de kapitein Ryan Clark (Hugh Laurie) en de crew van een luxueus cruiseschip in de ruimte waar technische moeilijkheden aan boord zorgen voor onverwachte gebeurtenissen en vooral misnoegde passagiers. Rebecca Front, Lenora Crichlow, Suzy Nakamura en Ethan Phillips behoren tot de acteurs in de serie.HBO heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van Avenue 5 gemaakt zal worden. Dat is snel, want er zijn pas vier afleveringen van het eerste seizoen uitgezonden. "We hebben genoten van elke minuut van de eerste reis van Avenue 5", aldus Amy Gravitt, de vice president bij HBO Programming. “De maker Armando Iannucci en zijn team zijn meesters in slimme en scherpe komedie. En de cast, briljant geleid door Hugh Laurie, is ongeëvenaard. We kunnen niet wachten om te zien wat ons te wachten staat voor onze ongelukkige helden in seizoen twee."
Vorige aflevering
He's Only There to Stop His Skeleton Falling Over
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2