Avenue 5

6.2 / 10
27 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avenue 5 krijgt tweede seizoen bij HBO

Avenue 5 is een Amerikaanse komische sciencefictionserie van de zender HBO. De serie is afkomstig van de makers van Veep.

De serie speelt zich veertig jaar in de toekomst af. Ruimtetoerisme is niet langer een droom, maar een groeiende, harde en vooral lucratieve business. In de serie Avenue 5 volgen we de kapitein Ryan Clark (Hugh Laurie) en de crew van een luxueus cruiseschip in de ruimte waar technische moeilijkheden aan boord zorgen voor onverwachte gebeurtenissen en vooral misnoegde passagiers. Rebecca Front, Lenora Crichlow, Suzy Nakamura en Ethan Phillips behoren tot de acteurs in de serie.HBO heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van Avenue 5 gemaakt zal worden. Dat is snel, want er zijn pas vier afleveringen van het eerste seizoen uitgezonden. "We hebben genoten van elke minuut van de eerste reis van Avenue 5", aldus Amy Gravitt, de vice president bij HBO Programming. “De maker Armando Iannucci en zijn team zijn meesters in slimme en scherpe komedie. En de cast, briljant geleid door Hugh Laurie, is ongeëvenaard. We kunnen niet wachten om te zien wat ons te wachten staat voor onze ongelukkige helden in seizoen twee."
Vorige aflevering
Eight Arms But No Hands
Eight Arms But No Hands
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
zaterdag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00