Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt Atypical met een tweede seizoen

De nieuwe Netflix-komedie Atypical is iets meer dan een maand oud en nu al heeft de streamingdienst besloten om de reis naar volwassenheid te verlengen.

Op 11 augustus 2017 ging de serie Atypical in première bij Netflix. De recensie van de eerste aflevering werd geschreven door Lindsay van Capelleveen (sherlocked). Met zekerheid is het niet te zeggen, want Netflix geeft geen cijfers vrij, maar kennelijk trok de komedieserie over de autistische Sam (Keir Gilchrist) genoeg kijkers om een tweede seizoen te rechtvaardigen.

Atypical vertelt het verhaal van Sam, een achttienjarige autistische jongen die op zoek gaat naar liefde en onafhankelijkheid. Terwijl Sam op zijn grappige, maar emotionele reis gaat van zelfontdekking moet de rest van de familie met de verandering om te zien gaan in hun eigen leven. Dat terwijl zij worstelen met het centrale thema, ‘Wat betekent het eigenlijk om normaal te zijn?’

Naast Gilchrist spelen Jennifer Jason Leigh als Elsa, Michael Rapaport als Doug, Brigette Lundy-Paine als Casey en Amy Okuda als Julia ook een rol in Atypical. Jennifer Jason Leigh treedt ook op als producent, samen met Mary Rohlich. Regisseur Seth Gordon en bedenker Robia Rashid zijn uitvoerend producenten. Andere regisseurs zijn Michael Patrick Jann en Joe Kessler.

Vind jij het terecht dat Atypical is vernieuwd?


Schrijver Robia Rashid, producent Mary Rohlich en castleden van Atypical
Embed from Getty Images
Vorige aflevering
Dessert at Olive Garden
Dessert at Olive Garden
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Atypical