Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer van derde seizoen Attack on Titan

Funimation heeft de eerste trailer vrijgegeven van het derde seizoen van de populaire serie Attack on Titan. Dat is een Japanse animatieserie die te zien is bij de publieke zender NHK.

Attack on Titan volgt het verhaal van Eren Yeager, zijn geadopteerde zus Mikasa Ackerman en hun vriend Armin Arlert. Nadat de buitenste muur van hun dorp wordt doorbroken door de Titanen, waaronder de 60 meter hoge Colossus Titan en de abnormaal intelligente Armored Titan, is zijn moeder stervende door de verwoesting. Eren zweert wraak tegen de Titanen en gaat het leger in, vergezeld van Mikasa en Armin.

Jaren later, tijdens zijn eerste strijd tegen de Titanen, ontdekt Eren dat hij het vermogen heeft om zelf een Titaan te worden. Eren voert met zijn vrienden een wanhopige strijd om de samenleving te beschermen, terwijl ze voortdurend op zoek zijn naar antwoorden op de mysteries rond de Titanen.

Het nieuwe seizoen wordt vanaf 22 juli in Japan uitgezonden door NHK. Later dit jaar is de rest van de wereld aan de beurt. Mogelijk gaat Amazon de animatieserie in Nederland aanbieden.

Video on youtube
Vorige aflevering
Final Chapter (First Part)
Final Chapter (First Part)
04x29
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Attack on Titan