Attack on Titan

8.5 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer van derde seizoen Attack on Titan

Funimation heeft de eerste trailer vrijgegeven van het derde seizoen van de populaire serie Attack on Titan. Dat is een Japanse animatieserie die te zien is bij de publieke zender NHK.

Attack on Titan volgt het verhaal van Eren Yeager, zijn geadopteerde zus Mikasa Ackerman en hun vriend Armin Arlert. Nadat de buitenste muur van hun dorp wordt doorbroken door de Titanen, waaronder de 60 meter hoge Colossus Titan en de abnormaal intelligente Armored Titan, is zijn moeder stervende door de verwoesting. Eren zweert wraak tegen de Titanen en gaat het leger in, vergezeld van Mikasa en Armin.

Jaren later, tijdens zijn eerste strijd tegen de Titanen, ontdekt Eren dat hij het vermogen heeft om zelf een Titaan te worden. Eren voert met zijn vrienden een wanhopige strijd om de samenleving te beschermen, terwijl ze voortdurend op zoek zijn naar antwoorden op de mysteries rond de Titanen.

Het nieuwe seizoen wordt vanaf 22 juli in Japan uitgezonden door NHK. Later dit jaar is de rest van de wereld aan de beurt. Mogelijk gaat Amazon de animatieserie in Nederland aanbieden.

Vorige aflevering
Above and Below
Above and Below
04x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00