Attack on Titan

8.6 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer van derde seizoen Attack on Titan

Funimation heeft de eerste trailer vrijgegeven van het derde seizoen van de populaire serie Attack on Titan. Dat is een Japanse animatieserie die te zien is bij de publieke zender NHK.

Attack on Titan volgt het verhaal van Eren Yeager, zijn geadopteerde zus Mikasa Ackerman en hun vriend Armin Arlert. Nadat de buitenste muur van hun dorp wordt doorbroken door de Titanen, waaronder de 60 meter hoge Colossus Titan en de abnormaal intelligente Armored Titan, is zijn moeder stervende door de verwoesting. Eren zweert wraak tegen de Titanen en gaat het leger in, vergezeld van Mikasa en Armin.

Jaren later, tijdens zijn eerste strijd tegen de Titanen, ontdekt Eren dat hij het vermogen heeft om zelf een Titaan te worden. Eren voert met zijn vrienden een wanhopige strijd om de samenleving te beschermen, terwijl ze voortdurend op zoek zijn naar antwoorden op de mysteries rond de Titanen.

Het nieuwe seizoen wordt vanaf 22 juli in Japan uitgezonden door NHK. Later dit jaar is de rest van de wereld aan de beurt. Mogelijk gaat Amazon de animatieserie in Nederland aanbieden.

Vorige aflevering
To the Other Side of the Wall
To the Other Side of the Wall
03x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00