Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Atlantic Crossing

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Atlantic Crossing
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Noorse kroonprinses Martha, die vecht om haar land te redden, biedt Atlantic Crossing een uniek en nooit eerder vertoond perspectief op de tragische gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog.
Wanneer de nazi’s haar land binnenvallen, ontsnapt de Noorse kroonprinses Martha ternauwernood en zoekt haar heil in de Verenigde Staten. Al snel ontwikkelt ze een hechte band met president Franklin D. Roosevelt, die uitmondt in diepe genegenheid. Martha doet haar uiterste best om hem ervan te overtuigen haar land en Europa te helpen redden van de nazi’s. Maar Roosevelt wil zijn kiezers niet van zich vervreemden, die sterk gekant zijn tegen deelname aan de oorlog. Martha realiseert zich dat ze uit haar overbeschermde levensstijl moet stappen en het publiek moet beïnvloeden. Atlantic Crossing werpt licht op het leven achter de muren van het Witte Huis en op het onconventionele huwelijk van Franklin en Eleonor, waarover ontelbare geruchten de ronde deden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Series
Taal: Noors en Engels
Acteurs: Daniel Betts, Harriet Sansom Harris, Kyle MacLachlan, Lucy Russell, Sofia Helin, Soren Pilmark, Tobias Santelmann en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum MyLum: 6 augustus 2021
Releasedatum DVD: 24 augustus 2021

Bekijk hier de trailer van Atlantic Crossing:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Sofia Helin speelt de hoofdrol in Atlantic Crossing. Zij is vooral bekend van Bron/Broen, maar welke rol speelde zij in deze serie?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Homeland
Homeland
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Atlantic Crossing