Atlanta

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Atlanta krijgt derde en vierde seizoen

Atlanta is een Amerikaanse komedieserie van de zender FX. De serie ging in première in september 2016 en tot nu toe zijn er twee seizoenen verschenen.

Twee neven, met een verschillende kijk op kunst versus commercie, zijn in de serie omhoog aan het klimmen in de rapscene in Atlanta. Donald Glover is in Atlanta te zien als schoolverlater Ernest 'Earn' Marks, die zich opwerpt als de manager van zijn rappende neef Alfred 'Paper Boi' Miles (Brian Tyree Henry). LaKeith Stanfield en Zazie Beetz hebben bijrollen. De eerste twee seizoenen van de komische serie wonnen in totaal vijf Emmy's en twee Golden Globes.

Het derde en het vierde seizoen van de serie Atlanta gaan in het voorjaar van 2020 tegelijkertijd in productie. Elk seizoen krijgt acht afleveringen.

Vorige aflevering
Crabs in a Barrel
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00