Aspe

8.2 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 10, Aflevering 12

De duivel en de maagd (1)

Dokter Depuydt, kandidaat-directeur van het AZ Sint-Jan, verdrinkt tijdens het kitesurfen. Het team van Van In ontdekt dat het geen ongeval was. Guido Versavel is compleet overstuur als in een krakerspand het lichaam wordt gevonden van Karolien Dergent, de 17-jarige dochter van een collega met wie hij heeft samengewerkt in Afrika. Versavel kan niet langer verzwijgen dat hij al een hele tijd bezig was met het onderzoek naar de verdwijning van Karolien. Commissaris De Kee heeft verrassend nieuws, terwijl Van In geen idee heeft van het drama dat hem en Hannelore te wachten staat.
Gastrollen:
Lucas Van den Eynde(Guido Versavel), Francesca Vanthielen(Hannelore Martens), Maaike Cafmeyer(Carine Neels), Louis Talpe(Eric Vranckx), Pieter Aspe
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
28 Mei 2014, 21:45
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Aspe