Ascension

7.1 / 10
85 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy heeft Ascension officieel gecanceld

Voor velen zal dit nieuws niet als een verrassing komen, maar Syfy heeft de zesdelige serie Ascension officieel gecanceld. Er komt dus geen volledig eerste seizoen of tweede seizoen.

Terwijl Ascension de potentie had om meerdere seizoenen te kunnen krijgen, heeft de serie niet het aantal kijkcijfers opgeleverd die het zou moeten krijgen om een tweede of meerdere seizoen te rechtvaardigen.

Syfy zei in een verklaring: “We waren erg blij met Ascension als een event serie, maar met zo veel belangrijke ontwikkeling in volle gang, hebben we besloten niet te streven naar een volledige serie"

Ascension zal nu de boeken ingaan als event miniserie, tenzij het een andere zender kan vinden. MijnSerie houd je uiteraard op de hoogte van eventuele ontwikkelingen rond Ascension.

Verwachtte jij dat Ascension vernieuwd zou worden of verwachtte je juist dat de serie gecanceld zou worden?

Vorige aflevering
Chapter Three
Chapter Three
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
11 mrt 2015 14:19 -
Ik was toch best wel benieuwd hoe het verder afliep.. Maar goed, het is geen groot gemis dus ik kan er wel mee leven.
Reageer
avatar_DeeWee
14 mei 2015 21:12 -
Vond het een vermakelijke serie en met het einde is goed te leven :)
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
1
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2