Ascension

7.1 / 10
85 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy heeft Ascension officieel gecanceld

Voor velen zal dit nieuws niet als een verrassing komen, maar Syfy heeft de zesdelige serie Ascension officieel gecanceld. Er komt dus geen volledig eerste seizoen of tweede seizoen.

Terwijl Ascension de potentie had om meerdere seizoenen te kunnen krijgen, heeft de serie niet het aantal kijkcijfers opgeleverd die het zou moeten krijgen om een tweede of meerdere seizoen te rechtvaardigen.

Syfy zei in een verklaring: “We waren erg blij met Ascension als een event serie, maar met zo veel belangrijke ontwikkeling in volle gang, hebben we besloten niet te streven naar een volledige serie"

Ascension zal nu de boeken ingaan als event miniserie, tenzij het een andere zender kan vinden. MijnSerie houd je uiteraard op de hoogte van eventuele ontwikkelingen rond Ascension.

Verwachtte jij dat Ascension vernieuwd zou worden of verwachtte je juist dat de serie gecanceld zou worden?

Vorige aflevering
Chapter Three
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
11 mrt 2015 14:19 -
Ik was toch best wel benieuwd hoe het verder afliep.. Maar goed, het is geen groot gemis dus ik kan er wel mee leven.
Reageer
avatar_DeeWee
14 mei 2015 21:12 -
Vond het een vermakelijke serie en met het einde is goed te leven :)
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Vandaag, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Vandaag, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
Gisteren, 13:00