Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nathaniel Marston zwaargewond na auto-ongeval

Acteur Nathaniel Marston is in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis, nadat hij op 31 oktober gewond raakte bij een auto-ongeluk.
Marston, een bekende in de soapwereld, werd bekend toen hij Eddie Silva speelde in As The World Turns. Daarnaast verscheen hij ook in One Life To Live, Castle en Blue Bloods. Bij het ongeluk liep Nathaniel een gebroken nek, schouders en ribben op. Daarnaast heeft hij ook diverse wervels in zijn rug gebroken.

Elizabeth Jackson, Marston's moeder, geeft op haar Facebookpagina regelmatig updates voor de fans van de 40-jarige acteur.
"Bid voor mijn zoon Nathaniel Marston. Hij was betrokken bij een auto-ongeluk afgelopen nacht en ligt de intensive care. Rug en nek zijn op verschillende plekken gebroken en heeft hij inwendige verwondingen. Bid dat hij zal herstellen en weer zal lopen. "
Verder meldt zij dat er geen alcohol in het spel was, en dat als Nathaniel het zal overleven, hij vanaf zijn nek verlamt zal blijven, en beademt zal moeten worden. Tevens melden de artsen dat de vooruitzichten erg slecht zijn en de familie zich op het ergste moet voorbereiden.

Wij wensen de familie van Nathaniel erg veel sterkte toe.

Vorige aflevering
Last Episode
Last Episode
55x13858
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_winthoos
02 nov 2015 15:54 -
Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en kennissen.
Reageer
As the World Turns