Aruanas

6,0 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Aruanas

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Aruanas
Drie idealistische vrienden hebben Aruana opgericht, een NGO die onderzoek doet naar de activiteiten van een mijnbouwbedrijf actief in het Amazonewoud. De activisten verzamelen een overvloed aan bewijsmateriaal die milieucriminaliteit aan het licht brengt. Terwijl deze vrouwen een gevaarlijk web van misdaden en geheimen ontrafelen, moeten ze ook hun eigen geesten en persoonlijke drama’s aanpakken…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Series
Taal: Portugees
Acteurs: Camila Pitanga, Débora Falabella, Felipe Braga, Leandra Leal, Luis Carlos Vasconcelos, Rômulo Braga, Taís Araújo, Thainá Duarte en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Aruanas:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Aruanas wordt een NGO opgericht. Maar waar staan de letters NGO voor?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00