Arrow

8.1 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Poster voor zevende seizoen Arrow

Acteur Stephen Amell heeft de nieuwe poster onthuld voor het zevende seizoen van The CW superheldenserie Arrow.

In de finale van het zesde seizoen werd Oliver Queen gedwongen zichzelf te openbaren aan de wereld als de Green Arrow. Nu zal Oliver oog in oog komen te staan ​​met veel van de criminelen die hij achter de tralies plaatste, terwijl hij een nieuw thuis voor zichzelf bouwt in Slabside Maximum Security Prison. Oliver zal zich op een andere manier dan voorheen kwetsbaar voelen wanneer een mysterieuze nieuwe vijand zijn werk als Green Arrow begint te ontrafelen, hem uitdaagt zijn naam te zuiveren of het risico loopt alles te verliezen.

6151 ArrowPoster

Arrow heeft hoofdrollen voor Stephen Amell als Oliver Queen, David Ramsey als John Diggle en Emily Bett Rickards als Felicity Smoak. Colton Haynes keert terug als Roy Harper in het nieuwe seizoen, nadat hij een tijdje is weggeweest.

Seizoen zeven van Arrow gaat in première op The CW op maandag 15 oktober.
Vorige aflevering
Fadeout
Fadeout
08x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2