Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW brengt zevende seizoen van Arrow

Op 17 mei is bij The CW de seizoensfinale van het zesde seizoen van actieserie Arrow te zien. Arrow toont de avonturen van de legendarische DC held Green Arrow in de moderne tijd.

Vijf jaar nadat Oliver Queen (Stephen Amell) schipbreuk heeft geleden en er werd gedacht dat hij was overleden, is hij in de serie levend aangetroffen op een afgelegen eiland in de grote oceaan.

The CW heeft nu een zevende seizoen besteld van de actieserie Arrow. Want ondanks het feit dat de kijkcijfers in de Verenigde Staten wat dalen, blijft de superheldenserie nog steeds populair. In Nederland is dat ook het geval, want 13.163 leden van MijnSerie volgen Arrow.

Embed from Getty Images
Stephen Amell

In het zevende seizoen zijn de Arrow-acteurs Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Paul Blackthorne, Echo Kellum, Rick Gonzalez, Juliana Harkavy en Katie Cassidy weer te zien. Actrice Willa Holland (Thea) is gestopt bij Arrow. In de aflevering The Thanatos Guild heeft ze afscheid genomen.

Oliver Queen is naar huis teruggekeerd als een veranderd mens na zijn schipbreuk-avontuur. Nu, vermomd als de Groene Pijl, is hij terug in Star City om onrecht te bestrijden en te boeten voor de fouten van zijn familie.
Vorige aflevering
Fadeout
Fadeout
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
03 apr 2018 18:08 -
Vermomd als groene pijl dat is wel een hele letterlijke certaling hoor ;)
Reageer
Arrow