Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Arrow introduceert personages The Flash

Eerst was er sprake van dat het alter ego van Barry Allen zijn debuut zou maken in aflevering twintig van Arrow, maar, zoals eerder bericht, is dat al van de baan. Twee andere personages maken echter wel hun debuut.

Uitvoerend producent Marc Guggenheim maakte tijdens een persconferentie bekend dat twee castleden van The Flash, Danielle Panabaker en Carlos Valdes, gastrollen hebben in de negentiende aflevering van Arrow.

Panabaker speelt Caitlin Snow, een wetenschapper die haar verloofde verloor bij een ongeval in S.T.A.R. Labs in Central City. Valdes speelt Cisco Ramon, een jong genie werkzaam bij S.T.A.R. Labs.

"Het sprak ons enorm aan om deze personages in de serie te brengen, want dat gaf ons de kans om te blijven bij onze intentie om iets gerelateerd aan The Flash te doen rond aflevering negentien á twintig. Op deze manier hoeven wij Grant Gustin niet te betalen om niks te doen", aldus Guggenheim die in feite door laat schemeren dat Barry waarschijnlijk niet uit zijn coma zal ontwaken totdat The Flash van start gaat in de herfst van dit jaar.
Vorige aflevering
Fadeout
Fadeout
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
23 maa 2014 13:09 -
Leuk om nu i.i.g. iets te zien van de karakters uit de serie The Flash. Ik ben toch redelijk benieuwd naar de serie.

BTW, de hyperlink naar de serie 'The Flash' is van de versie uit 1990.
Reageer
avatar_anonymous
26 maa 2014 11:26 -
link aangepast van The Flash
Reageer
Arrow