Arrested Development

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Arrested Development vanaf 29 mei bij Netflix

Het langverwachte seizoen 5 van Arrested Development komt eraan. Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd en gemeld dat de serie vanaf 29 mei te zien is.

De originele cast van de Emmy Award-winnende serie, waaronder Jeffrey Tambor, Jason Bateman, Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross en Alia Shawkat, keert weer terug.Arrested Development gaat over de excentrieke familie Bluth. Michael Bluth tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt.

Centraal dit nieuwe seizoen staat de moord op Lucille Austero. Zij verdween - en leek dood - tijdens de viering van Cinco de Cuatro in het vierde seizoen. De neurotische Bluth werd daarop voor de moord gearresteerd, maar eigenlijk heeft iedereen in de familie wel een motief. In het nieuwe seizoen leren we onder meer wie van de Bluth-familie schuldig is.

Zie ook het bericht Vierde seizoen Arrested Development opnieuw gemonteerd dat MijnSerie op 4 mei publiceerde.
Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1