Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Arrested Development opnieuw gemonteerd

Het vierde seizoen van Arrested Development (dat al verscheen in 2013) is geheel opnieuw gemonteerd door bedenker Mitch Hurwitz. Het seizoen telt nu 22 afleveringen in plaats van 15.

Hurwitz: “Het oorspronkelijke vierde seizoen van Arrested Development op Netflix experimenteerde met een Roshomon-stijl van verhaal vertellen. Elke aflevering werd gewijd aan het avontuur van één lid van de Bluth-familie. De bedoeling was dat op die manier, tegen het einde van het seizoen, een verrassende ontknoping van oorzaken en gevolgen zou ontstaan voor de kijker.”

Embed from Getty Images
Mitch Hurwitz

Vrijdag 4 mei wordt Arrested Development Season 4 Remix: Fateful Consequences gelanceerd door Netflix. Zodat kijkers een traditioneel nieuw seizoen te zien krijgen, waarbij het verhaal gewoon chronologisch te volgen is en elk familielid te zien is in elke aflevering.

Zie ook het bericht Vijfde seizoen Arrested Development deze zomer bij Netflix dat MijnSerie op 30 april publiceerde. Alle originele castleden zullen terugkeren in het vijfde seizoen van de komedieserie.
Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
04 Mei 2018 08:39 -
Ik vond het 4e seizoen niet lekker kijken toen er maar 1 karakter per aflevering centraal stond. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik nu geen idee meer heb wat het verhaal was van het 4e seizoen..
Op deze manier wil ik wel nogmaals beginnen aan het 4e seizoen.
Reageer
avatar_anonymous
05 Mei 2018 13:52
Hoe het 'andere' seizoen 4 in elkaar was gezet beviel mij ook niet echt. Hoop dat dit seizoen beter te volgen is.
Reageer
avatar_anonymous
05 Mei 2018 13:51 -
Is er een mogelijkheid om dit 4e seizoen toe te voegen aan MijnSerie?
Reageer
Arrested Development