Arn - Tempelridderen

8,0 / 10
45 min
Avontuur
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2010 - 2010 
NetwerkDR1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20102010 (Beëindigd)
Genres:Avontuur
Netwerk:DR1
Arn - Tempelridderen is een Scandinavische avonturenserie van de zender DR1. De serie ging in première op 28 maart 2010.

Arn Magnusson is geboren in 1150 op Arnas boerderij in West Gothia in het westelijke deel van Zweden. Hij groeit op tot een opgeleide jonge man en een bekwaam zwaardvechter. Hij ontmoet Cecilia, de liefde van zijn leven, maar een wrede en jaloerse wereld dwingt hen uit elkaar. Cecilia is opgesloten in een klooster en Arn wordt weggestuurd als Tempelier naar het Heilige Land, waar oorlog woedt tussen christenen en moslims. Beiden moeten vechten om te overleven, ze moeten leren hoe het kwaad te confronteren en fysieke ontberingen te overwinnen. Hun pijnlijke scheiding zorgt er voor dat ze hun geloof in God en Zijn goedheid in twijfel brengen - maar niet hun geloof in elkaar en het vertrouwen dat ze op een dag zullen worden herenigd.

Als Arn keert terug naar huis hij moet vechten voor zijn liefde en wat is uitgegroeid tot de missie van zijn leven: Zweden verenigen in één koninkrijk.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Arn - Tempelridderen.

Vergelijkbare series

Arn - Tempelridderen