Archer

8,0 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Archer verlengd en krijgt een derde seizoen

FX heeft de animatie serie Archer verlengd voor een derde seizoen. Het derde seizoen zal bestaan uit 16 afleveringen, dit is meer dan de 12 afleveringen die werden besteld voor het tweede seizoen. De verlenging van de serie kwam naar het nieuws van Justified, dat ook een derde seizoen kreeg.

De eerste drie afleveringen van Archer zullen uitgezonden worden in september, de overige afleveringen zullen begin 2012 te zien zijn bij de zender. In 2012 zal de serie gekoppeld gaan worden aan een zesde, nog niet bestelde komedie serie.
Vorige aflevering
1999: Robert De Niro
10x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
30 mrt 2011 14:09 -
oh geweldig nieuws weer! just made my day!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00