Archer

8,0 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

FXX heeft de animatieserie Archer vernieuwd

FXX laat er geen gras over groeien. Archer de spionnen animatieserie krijgt een twaalfde seizoen.

Het elfde seizoen ging in september 2020 van start en op 28 oktober zal de seizoensfinale worden uitgezonden. Maar nu al heeft FXX besloten om nog even door te gaan met de animatie voor volwassenen. En dat is niet raar als je ziet dat de kijkcijfers met negen procent zijn gestegen vergeleken met het tiende seizoen.

"Archer is dit seizoen op een fantastische manier teruggekomen, met een stijgend aantal kijkers. De Emmy Award-winnende spionageserie is teruggekeerd naar zijn roots en is nu al een twaalfde seizoen aan het plannen voor 2021", aldus Nick Grad, President, Original Programming, FX Entertainment. “Onze dank gaat uit naar Adam Reed, Matt Thompson, Casey Willis en het hele team van Floyd County Productions voor het feit dat Archer zo leuk en trouw als altijd is gebleven. Samen met zijn ongelooflijke stemmencast zal Archer de fans weer een geweldig seizoen bezorgen volgend jaar."

Vorige aflevering
Cold Fusion
Cold Fusion
11x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00