Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Arcane eindigt met seizoen twee en Netflix geeft eerste beelden en teaser trailer vrij

Arcane zal eindigen met het aankomende tweede seizoen heeft Netflix bekend gemaakt.

De serie is geïnspireerd op het online multiplayerspel League of Legends van Riot Games en is bedacht door Christian Linke en Alex Yee. Arcane volgt de oorsprong van League-kampioenen Vi en Jinx, die verstrikt raken in de machtsstrijd tussen de utopische stad Piltover en de onderdrukte ondergrondse stad Zaun.

Netflix heeft een teaser trailer en enkele eerste beelden vrijgegeven voor het tweede en laatste hoofdstuk van de animatieserie.

15538 Arcane s3 foto 3

In dit laatste hoofdstuk zet de aanval van Jinx op de Raad de toon voor een verschrikkelijke escalatie van het conflict tussen Piltover en Zaun.

De stemmencast van seizoen twee bestaat onder andere uit Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx), Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) en Brett Tucker (Singed).

Seizoen twee is in november te streamen op Netflix.

De serie wordt geproduceerd door Linke, Marc Merrill en Brandon Beck. De animatiestudio is Fortiche Animation.

Het eerste seizoen van Arcane verdiende vier Primetime Emmy Awards in 2022, waaronder Outstanding Animated Program - de eerste streamingserie die in die categorie won. De serie won de 2022 Annie Awards met overwinningen in negen categorieën, waaronder Best TV/Media, Best Writing, Best Voice Acting (Ella Purnell), Best Direction, Best Production Design, Best Character Animation, Best Storyboarding, Best Character Design en Best FX.

De serie werd ook erkend door de gamegemeenschap en won Beste Adaptatie bij The Game Awards (2022). Daarnaast werd het Arcane-album genomineerd voor een 2022 Billboard Music Award voor Top Soundtrack.

Bekijk meer eerste beelden en de teaser trailer van Arcane seizoen twee hieronder.

15538 Arcane s2 foto 1

15538 Arcane s2 foto 2

15538 Arcane s2 foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
The Monster You Created
The Monster You Created
01x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Arcane