Another Life (2019)

7.3 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Another Life

Er is meer bekend over de nieuwe sciencefiction-dramaserie Another Life (2019), waarvan Netflix tien afleveringen heeft besteld.

Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge (gespeeld door Katee Sackhoff) die op zoek is naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team van jonge mensen. Maar ze staan voor onvoorstelbaar gevaar en hun opdracht kan een eenrichtingsmissie blijken te zijn.

Embed from Getty Images
Katee Sackhoff

A. J. Rivera (Grandfathered), Alexander Eling (Shadowhunters) Alex Ozerov (The Americans), Jake Abel (Dirty John), JayR Tinaco (Rake), Jessica Camacho (The Flash (2014), Barbara Williams (Mayans MC (2018) en Lina Renna (The 100) spelen mee in Another Life (2019) die Halfire Entertainment momenteel realiseert.

Naast Katee Sackhoff, die in april al was toegvoegd aan de castinglijst, werd al eerder bekend dat ook Selma Blair, Justin Chatwin, Tyler Hoechlin, Samuel Anderson en Elizabeth Faith Ludlow meespelen. Een lanceerdatum is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Hello
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00