Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
4
anonymous geeft "Anne - Eerste aflevering" een 4.
Geschreven door anonymous op 28 april 2017.
Leuk?
3
3
Bekijk stemmen

Anne - Eerste aflevering

Anne is een serie die al ontzettend vaak gemaakt is. Zoek eens op het internet en je vindt talloze remakes van dit verhaal. Daarom is ook deze serie geen originele serie. Niet erg, een remake kan ontzettend goed zijn. Daarnaast ben ik vast één van de weinige die nog nooit een film of serie over Anne heeft gezien. Dit was dus kort gezegd mijn ontgroening van Anne.

Wat mij al direct opviel was dat er mooie effecten in de serie voorkomen. Het landschap is prachtig en doordat het een sprookjesachtig uiterlijk heeft dat in boeken voorkomt, trok het ook direct mijn aandacht. Daarnaast zag Anne er gewoonweg leuk uit. Een speels meisje, dat waarschijnlijk heel veel meer in zich heeft dan je in het begin zou denken. Helaas hielden de positieve puntjes voor mij hier dan ook bijna op.
Anne with an E
© CBC

Ik kan het goed begrijpen als mensen dit een toffe serie vinden en ook heel graag de volgende afleveringen willen zien, toch is het niet mijn soort serie. En dat allemaal door de hoofdpersoon Anne. Rustig kabbelde de eerste aflevering voort en ik vond het verhaal heerlijk rustgevend en lekker ouderwets. Anne gooide echter roet in het eten. Ik weet niet precies waarom, maar haar hele gedrag, (acteerwerk) en de manier waarop ze praatte, vond ik ontzettend irritant. Ik kon dan ook niet begrijpen waarom hij haar niet allang van de koets af had gezet. Ik zou compleet gek van haar worden.

Het was dan ook erg lastig om de hele aflevering, die trouwens vrij lang duurt, geconcentreerd te kijken. Met moeite heb ik hem afgekeken en met een zucht heb ik hem daarna uitgezet. Nee, er komt zeker geen aflevering twee voor mij.

Ze quote prachtige boeken en heeft een woordenschat van hier tot aan Tokio


Gelukkig had Anne wel nog een paar verrassingen voor mij. Zo quote ze constant prachtige boeken en heeft ze een woordenschat van hier tot Tokio. Ik zal eerlijk zijn, ik ben een groot liefhebber van boeken en mooie woorden horen daar natuurlijk ook bij. Alleen hierdoor vond ik de eerste aflevering nog een beetje dragelijk. Dat het landschap daarnaast ook erg mooi was, was vooral mooi meegenomen.

Anne is niet bepaald mijn soort serie. Te traag, geen hoofdpersonage waar ik mij goed bij kon voelen en misschien sprak het verhaal mij gewoonweg niet aan. Jammer, ik had echt gehoopt dat Anne mijn volgende verslaving zou gaan worden. Het verhaal klonk leuk, helaas was dat in de uitwerking niet helemaal het geval voor mij.
Volg Anne with an E
Vorige aflevering
The Better Feeling of My Heart
The Better Feeling of My Heart
03x10
Leuk?
3
3
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Mirjam13
03 Mei 2017 16:37 -
Ik heb genoten van de serie. Hij is een stuk minder zoet dan de serie met Megan Follows als Anne. En Anne irritant... dat klopt.... :-)
Reageer
avatar_janeway
12 okt 2019 22:29 - 22 sep 2021 04:49
Het zou Anne niet zijn als ze een irritatie leveltje heeft. Ik vind het een mooie serie. Met veel moment die mij raken.
Reageer
Anne with an E