Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Anne krijgt derde seizoen bij Netflix en CBC

Er is een derde seizoen besteld van de serie Anne door Netflix en de Canadese zender CBC.

Het tweede seizoen van deze dramaserie is nu al te streamen bij Netflix terwijl het pas op 23 september van start gaat in Canada bij CBC.

Anne is gebaseerd op de boeken Anne of Green Gables van schrijfster Lucy Maid Montgomery. De serie gaat over Anne Shirley en speelt zich af in de jaren negentig van de negentiende eeuw. Anne is een weeskind en ze heeft moeite om een plekje te vinden in haar nieuwe woonomgeving. Haar familie moet niets van haar weten, omdat ze een meisje is, terwijl een jongetje werd verwacht. Ook buiten de familie lijkt ze maar weinig aansluiting te vinden, maar toch blijft Anne positief. Het is een stokoud verhaal, dat niettemin nog altijd de harten van velen weet te veroveren.

Video on youtube


Executive producer en schrijfster Moira Walley-Beckett kon al wat informatie geven over het derde seizoen. “Anne zal zestien jaar oud zijn als ze terugkeert voor het derde seizoen. Het seizoen zal boordevol romantische complicaties, avonturen en dramatische ontdekkingen zitten. Ik zal belangrijke, eigentijdse onderwerpen aansnijden in het derde seizoen en ik hoop dat Anne het publiek zal blijven inspireren.”

Danique van der Voorn beoordeelde voor MijnSerie in 2017 de eerste aflevering van Anne lees die hier.
Vorige aflevering
The Better Feeling of My Heart
The Better Feeling of My Heart
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Anne with an E