Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Animal Kingdom in juli in première

TNT heeft de premièredatum van het vijfde seizoen van Animal Kingdom (2016) bekend gemaakt. Vanaf begin juli kan er gekeken worden naar het nieuwe seizoen.

Animal Kingdom (2016) is al vernieuwd met een zesde seizoen, nog voordat het vijfde seizoen in première is gegaan. Het zesde seizoen zal wel de allerlaatste zijn, maar voordat deze verschijnt kan er eerst nog gekeken worden naar het vijfde seizoen. TNT heeft nu bekend gemaakt dat het vijfde seizoen zondag 11 juli in première gaat. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen het vijfde seizoen krijgt, het tweede tot vierde seizoen bestaan uit dertien afleveringen.

Animal Kingdom (2016) is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2010. Het verhaal draait om de zeventienjarige Joshua 'J' Cody, die na de dood van zijn moeder in trekt bij zijn oma Janine. Haar drie zoons die nog thuis wonen bevinden zich alle drie in het misdaadmilieu van Zuid California, maar Joshua wil zelf op het rechte pad blijven. Zo wordt hij al snel een schakel tussen de politie en zijn familie. Bekijk hieronder de teaser van het vijfde seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Fubar
Fubar
06x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Animal Kingdom (2016)