Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Men at Work, Friends en Anger Management bij Comedy Central

Men at Work wordt wereldwijd gezien als de mannelijke versie van Sex and the City. In plaats van de vier vrouwen, is het nu tijd voor vier mannen om de sitcom wereld te veroveren.

De hoofrollen in deze serie zijn weggelegd voor Danny Masterson (That ‘70s Show, Yes Man), James LeSure (Las Vegas), Michael Cassidy (The O.C.) en Adam Busch (Buffy the Vampire Slayer). Men at Work zal op zondag 19 augustus om 21.45 uur worden uitgezonden door Comedy Central.

Verder maakte de zender onlangs bekend dat het de nieuwe serie Anger Management met Charlie Sheen dit najaar gaat uitzenden. Comedy Central is erg blij dat zij de serie wisten binnen te slepen, omdat de concurrentie om deze serie aan te kopen erg groot was. Naar verluidt aasden ook RTL en SBS op Anger Management. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film met Jack Nicholson uit 2003.

Friends (volgens velen) de beste comedy serie ooit, gaat vanaf 1 september bij Comedy Central in "première". De serie is bij Comedy Central voor het eerst in Nederland op televisie in HD te bekijken.

Trailer Men at Work:
Video on youtube
Vorige aflevering
Charlie & the 100th Episode
Charlie & the 100th Episode
02x90
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
16 aug 2012 21:24 -
Alweer Friends? Ik wordt een beetje gek van die serie laatste tijd. Wordt de serie niet uitgezonden op Veronica, is het wel op Comedy Central...
Reageer
Anger Management