Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Seizoen tien American Horror Story: cast bekend

De cast van het tiende seizoen van America Horror Story is bekend. De cast bevat oude bekende, maar ook een nieuwkomer.

Ryan Murphy, medebedenker van de serie, onthulde op zijn Instagram de cast. In de video waarmee Murphy de cast bekendmaakte was een strand met golven te zien. Onder de video hoor je het nummer "Dead of Night" van countryzanger Orville Peck. In de video kwamen de namen langs van de acteurs die te zien zijn in het tiende seizoen. Verder zijn er nog geen details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen.

Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd, Leslie Grossman, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross en Finn Wittrock zullen terugkeren in het nieuwe seizoen van de serie. Daarnaast is ook nieuwkomer Macaulay Culkin, ook wel bekend al de Home Alone ster, te zien in het tiende seizoen.

Embed from Getty Images
Macaulay Culkin

FX kondigde onlangs aan dat American Horror Story tot seizoen 13 zou blijven bestaan, ondanks Murphy’s nieuwe overeenkomst met Netflix, waarvoor hij momenteel zijn tweede serie maakt. Meestal komt het nieuwe seizoen van American Horror Story uit in de herfst op FX, maar ook hier zijn nog geen specifieke details bekend.
Vorige aflevering
The Auteur
The Auteur
12x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sirTruffleheart
28 feb 2020 15:23 - 22 sep 2021 04:49
Blij dat Evan Peters en Sarah Paulson weer terug zijn, het laatste seizoen voelde toch niet helemaal hetzelfde zonder hen. Hopen dat Frances ook nog terugkomt en dat Lily een grote rol krijgt dit seizoen!
Reageer
American Horror Story