American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

American Horror Story krijgt nieuwe seizoenen bij FX

American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie loopt al sinds oktober 2011 en er zijn tot dusver negen seizoenen verschenen.

American Horror Story is een serie van Ryan Murphy en Brad Falchuk, waarbij in elk seizoen een nieuw verhaal met andere personages wordt neergezet. Wel keren vaak dezelfde acteurs terug. Zo speelden Sarah Paulson en Evan Peters in het merendeel van de seizoenen en waren ook Jessica Lange, Emma Roberts en Cheyenne Jackson diverse keren te zien.

Er worden nog minstens drie nieuwe seizoenen van de serie American Horror Story gemaakt. The Hollywood Reporter meldt dat omroep FX dit heeft bevestigd tijdens de bijeenkomst van de Television Critics Association.

Het nieuws betekent dat er in ieder geval dertien seizoenen van de serie worden gemaakt. Het tiende seizoen was al eerder aangekondigd en is momenteel in de maak.

Vorige aflevering
Final Girl
Final Girl
09x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_xlucasverbunt
10 jan 2020 13:02 -
Ben erg benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00