American Horror Story

7.8 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

American Horror Story krijgt nieuwe seizoenen bij FX

American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie loopt al sinds oktober 2011 en er zijn tot dusver negen seizoenen verschenen.

American Horror Story is een serie van Ryan Murphy en Brad Falchuk, waarbij in elk seizoen een nieuw verhaal met andere personages wordt neergezet. Wel keren vaak dezelfde acteurs terug. Zo speelden Sarah Paulson en Evan Peters in het merendeel van de seizoenen en waren ook Jessica Lange, Emma Roberts en Cheyenne Jackson diverse keren te zien.

Er worden nog minstens drie nieuwe seizoenen van de serie American Horror Story gemaakt. The Hollywood Reporter meldt dat omroep FX dit heeft bevestigd tijdens de bijeenkomst van de Television Critics Association.

Het nieuws betekent dat er in ieder geval dertien seizoenen van de serie worden gemaakt. Het tiende seizoen was al eerder aangekondigd en is momenteel in de maak.

Vorige aflevering
Final Girl
09x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_xlucasverbunt
10 jan 2020 13:02 -
Ben erg benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06