Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Olympisch medaille winnaar voegt zich bij cast American Horror Story

Het negende seizoen van American Horror Story krijgt een nieuw castlid: Gus Kenworthy.

Er is heel weinig vrijgegeven over het aankomende negende seizoen van de FX anthologieserie American Horror Story. Maar we weten nu al wel dat Emma Roberts zal terugkeren en zij zal gezelschap krijgen van Gus Kenworthy (foto), Amerikaans freestyle skiër die gespecialiseerd is in de halfpipe en Slopestyle. Hij won in 2014 in Sotsji de zilveren medaille op het onderdeel slopestyle.

Embed from Getty Images

Ryan Murphy maakte het nieuws over Roberts en Kenworthy bekend via Instagram. De laatste zal de vriend van Roberts gaan spelen. Wie er verder de cast zal gaan versterken is nog niet bekend gemaakt. In het achtste seizoen speelde ook naast Roberts Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Adina Porter Cheyenne Jackson en Billy Eichner een rol.

Embed from Getty Images
Emma Roberts (L) en Ryan Murphy (R)

Bekijk de Instagram post hier. Helaas heeft FX nog niets vrijgegeven over een startdatum voor het negende seizoen van American Horror Story. Maar MijnSerie houdt het nieuws rond de serie scherp in de gaten.

Hoop jij dat veel castleden zullen terugkeren?

Vorige aflevering
Apocalypse Then
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst