American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Olympisch medaille winnaar voegt zich bij cast American Horror Story

Het negende seizoen van American Horror Story krijgt een nieuw castlid: Gus Kenworthy.

Er is heel weinig vrijgegeven over het aankomende negende seizoen van de FX anthologieserie American Horror Story. Maar we weten nu al wel dat Emma Roberts zal terugkeren en zij zal gezelschap krijgen van Gus Kenworthy (foto), Amerikaans freestyle skiër die gespecialiseerd is in de halfpipe en Slopestyle. Hij won in 2014 in Sotsji de zilveren medaille op het onderdeel slopestyle.

Embed from Getty Images

Ryan Murphy maakte het nieuws over Roberts en Kenworthy bekend via Instagram. De laatste zal de vriend van Roberts gaan spelen. Wie er verder de cast zal gaan versterken is nog niet bekend gemaakt. In het achtste seizoen speelde ook naast Roberts Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Adina Porter Cheyenne Jackson en Billy Eichner een rol.

Embed from Getty Images
Emma Roberts (L) en Ryan Murphy (R)

Bekijk de Instagram post hier. Helaas heeft FX nog niets vrijgegeven over een startdatum voor het negende seizoen van American Horror Story. Maar MijnSerie houdt het nieuws rond de serie scherp in de gaten.

Hoop jij dat veel castleden zullen terugkeren?

Vorige aflevering
Final Girl
Final Girl
09x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00