Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser voor achtste seizoen American Horror Story: Apocalypse

FX heeft een teaser online gezet voor het achtste seizoen van American Horror Story: Apocalypse.

Die roept uiteraard weer veel vragen op, maar we krijgen in ieder geval een eerste blik op Dynasty queen diva Joan Collins in een vliegtuig dat op het punt staat te crashen.

We zien flitsen van bekende gezichten, zoals Sarah Paulson, Frances Conroy en Taissa Farmiga, die hun heksenactie uitvoeren terwijl we de griezelige rubberen man en Dylan McDermott uit het eerste seizoen zien. We zien ook flitsen van Jessica Lange als Constance, Cody Fern als Michael Langdon en een glimp van Evan Peters en Emma Roberts, die terugkeert als de scherpzinnige Madison Montgomery.

De teaser vertelt ons niet veel over wat er aan de hand is aan het einde van de wereld. Iedereen zal op 12 september bij de televisie moeten zitten voor de start van het achtste seizoen bij FX. In Nederland geeft Netflix de serie binnenkort door, maar er is nog geen datum bekend.

Vorige aflevering
Apocalypse Then
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst