American Horror Story

7.8 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser voor achtste seizoen American Horror Story: Apocalypse

FX heeft een teaser online gezet voor het achtste seizoen van American Horror Story: Apocalypse.

Die roept uiteraard weer veel vragen op, maar we krijgen in ieder geval een eerste blik op Dynasty queen diva Joan Collins in een vliegtuig dat op het punt staat te crashen.

We zien flitsen van bekende gezichten, zoals Sarah Paulson, Frances Conroy en Taissa Farmiga, die hun heksenactie uitvoeren terwijl we de griezelige rubberen man en Dylan McDermott uit het eerste seizoen zien. We zien ook flitsen van Jessica Lange als Constance, Cody Fern als Michael Langdon en een glimp van Evan Peters en Emma Roberts, die terugkeert als de scherpzinnige Madison Montgomery.

De teaser vertelt ons niet veel over wat er aan de hand is aan het einde van de wereld. Iedereen zal op 12 september bij de televisie moeten zitten voor de start van het achtste seizoen bij FX. In Nederland geeft Netflix de serie binnenkort door, maar er is nog geen datum bekend.

Vorige aflevering
Apocalypse Then
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00