Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Connie Britton en Dylan McDermott keren terug naar American Horror Story

Connie Britton en Dylan McDermott waren te zien in het eerste seizoen van de FX horrorserie American Horror Story. Ze zullen in het achtste seizoen terugkeren naar de plaats delict.

Het achtste seizoen van American Horror Story wordt een massale reünie van acteurs die in één of meerdere seizoenen heeft gespeeld. Apocalyps, zoals de subtitel luidt van het achtste seizoen, is een cross-over tussen het eerste seizoen Murder House en het derde seizoen Coven.

Embed from Getty Images
Connie Britton

Naast Britton en McDermont zullen ook Jessica Lange als Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Emma Roberts, Taissa Farmiga, Adina Porter, Leslie Grossman, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy en Stevie Nicks terugkeren naar Ryan Murphy’s American Horror Story. Cody Fern zal ook zijn opwachting gaan maken als Michael Langdon.

Langdon is een kind van Tate Langdon (Peters) en Vivien Harmon (Britton) die is geboren tijdens de gebeurtenissen in Murder House. In de epiloog van de seizoensfinale van het eerste seizoen werd onthuld dat Michael de Antichrist is, en dat zal zonder twijfel weer perfect passen in Apocalyps.

Het achtste seizoen American Horror Story: Apocalyps zal op 12 september van start gaan bij FX en vanaf 18 september bij FOXNL.

Video on youtube
Vorige aflevering
Preech
Preech
12x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Horror Story