American Horror Story

7.8 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

American Horror Story verdwijnt bij Netflix

Diverse topseries verdwijnen na 8 september bij Netflix, zo werd kortgeleden bekend. Nu blijkt dat ook American Horror Story lijkt te verdwijnen bij de streamingdienst.

De topseries Homeland, Sons of Anarchy, White Collar, New Girl, How I Met Your Mother, Modern Family, The Unit, Lie to Me en Prison Break verdwijnen na 8 september. American Horror Story behoort ook al vanaf de start tot de catalogus van Netflix in Nederland. Na vijf jaar loopt deze licentie af en is het afwachten of het Netflix lukt om de rechten te verlengen.

Zes dagen na de Amerikaanse première bij FX gaat het achtste seizoen van American Horror Story overigens bij ons in Nederland van start bij bij FOX. Dat is op 18 september. Dus in dit geval biedt FOX een goed alternatief voor Netflix, als de serie daar inderdaad verdwijnt.

Vorige aflevering
Final Girl
09x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het derde seizoen ging in november 2019 van start.
Gisteren, 16:50
Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Gisteren, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Gisteren, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Gisteren, 09:00