Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Veel bekende gezichten in het achtste seizoen van American Horror Story en een bizarre teaser

MijnSerie heeft al veel geschreven over American Horror Story: Apocalypse. Maar nu weten we eindelijk wie er allemaal gaan terugkeren; één daarvan is Stevie Nicks.

Medebedenker Ryan Murphy heeft onthuld op Twitter dat Taissa Farmiga, Gabourey Sidibe, Lily Rabe en Frances Conroy terug zullen keren in het achtste seizoen van American Horror Story, net als het muzikale icoon Stevie Nicks. Murphy schrijft in de Tweet: “Zo blij dat de familie weer bij elkaar is!”


American Horror Story: Apocalyps zal een soort van cross-over worden tussen Murder House en Coven, dus waarschijnlijk zullen deze actrices één of meerdere karakters uit voorgaande seizoenen gaan herhalen. Rabe speelde in Hotel en Roanoke. Sidibe zat in Coven, Freak Show en Hotel. Farmiga speelde in Murder House, Coven en ook in Roanoke. Conroy heeft in elk seizoen een rol gehad behalve in Hotel.

Embed from Getty Images
Stevie Nicks

En dan Stevie Nicks, de Fleetwood Mac zangeres en icoon van witchiness {sorry, laat zich niet echt vertalen. red.}, die een memorabel optreden had als een fictieve versie van zichzelf in Coven. Dus misschien gaat ze zichzelf weer spelen.

Ook is er een nogal verontrustende teaser vrijgegeven over het achtste seizoen dat vanaf woensdag 12 september van start gaat bij FX.

Video on youtube
Vorige aflevering
Ave Hestia
Ave Hestia
12x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Horror Story