American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

American Horror Story krijgt tiende seizoen

Het achtste en negende seizoen van American Horror Story moeten nog uitkomen, maar nu is al duidelijk dat er ook een tiende seizoen van de serie komt.

Dat heeft John Landgraf, baas van televisienetwerk FX, gezegd tegenover Deadline.

Bedenker Ryan Murphy vroeg Landgraf ruimte voor een tiende seizoen. "En we zijn meer dan blij om hem dat te geven", aldus de tv-baas. Of het tiende deel ook meteen het laatste wordt, is niet bekend. "Dat ligt eraan of Ryan nog inspiratie heeft voor meer."

Embed from Getty Images
Ryan Murphy

Momenteel is het achtste seizoen, dat de titel Apocalypse heeft gekregen, in productie. Dat seizoen is vanaf 12 september te zien in de Verenigde Staten. Sarah Paulson en Evan Peters, die beiden tot nu toe alle seizoenen meespeelden, hebben weer een rol, net als Kathy Bates, Jessica Lange, Billie Lourd en Adina Porter.

Naar verwachting volgen seizoen negen en tien in respectievelijk 2019 en 2020.
Vorige aflevering
Final Girl
09x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 12:00