American Horror Story

7.8 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

American Horror Story krijgt tiende seizoen

Het achtste en negende seizoen van American Horror Story moeten nog uitkomen, maar nu is al duidelijk dat er ook een tiende seizoen van de serie komt.

Dat heeft John Landgraf, baas van televisienetwerk FX, gezegd tegenover Deadline.

Bedenker Ryan Murphy vroeg Landgraf ruimte voor een tiende seizoen. "En we zijn meer dan blij om hem dat te geven", aldus de tv-baas. Of het tiende deel ook meteen het laatste wordt, is niet bekend. "Dat ligt eraan of Ryan nog inspiratie heeft voor meer."

Embed from Getty Images
Ryan Murphy

Momenteel is het achtste seizoen, dat de titel Apocalypse heeft gekregen, in productie. Dat seizoen is vanaf 12 september te zien in de Verenigde Staten. Sarah Paulson en Evan Peters, die beiden tot nu toe alle seizoenen meespeelden, hebben weer een rol, net als Kathy Bates, Jessica Lange, Billie Lourd en Adina Porter.

Naar verwachting volgen seizoen negen en tien in respectievelijk 2019 en 2020.
Vorige aflevering
Final Girl
09x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06