American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cody Fern in achtste seizoen American Horror Story

Acteur Cody Fern speelt de rol van Michael Langdon in American Horror Story: Apocalypse. Dat heeft executive producer Ryan Murphy bekend gemaakt.

Fern is een Australische acteur en bekend als David Madson in de FX-serie American Crime Story. Het achtste seizoen van American Horror Story gaat 12 september van start op FX.

Embed from Getty Images
Cody Fern

Het seizoen speelt zich af in de nabije toekomst. Ryan Murphy heeft al eerder gemeld dat het achtste seizoen van American Horror Story een cross-over zou zijn van Murder House uit het eerste seizoen en Coven uit het derde seizoen.

Castleden zijn verder onder anderen Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd en Adina Porter. Joan Collins (Dynasty) zal voor het eerste de cast gaan aanvullen als de grootmoeder van Evan Peters karakter, naar verluidt een komische kapper. Ook zullen Jeffrey Bowyer-Chapman (UnREAL) en Kyle Allen (The Path) zich gaan voegen bij de cast met gastrollen.
Vorige aflevering
Final Girl
Final Girl
09x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00