Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Naam en datum voor American Horror Story seizoen acht

Naast een naam en een datum heeft het achtste seizoen van American Horror Story ook nieuwe nogal verontrustende illustraties gekregen.

De illustraties van American Horror Story waren soms kunstwerkjes op zich, maar altijd wel wat verontrustend. Ook het achtste seizoen levert weer wat prachtige illustraties en ze zijn net zo creepy als de voorgaande seizoenen, misschien zelfs nog wel verontrustender dan eerdere illustraties, posters en banners.


Denkt hierbij iemand aan Rosemary’s Baby, de film? Tijdens de San Diego Comic Con werd er heel geheimzinnig gedaan, maar wel werd de naam en datum bekend gemaakt. Wat wel al bekend was dat er een cross-over zal komen in het komende seizoen.

Bedenker Ryan Murphy zei het volgende: “Het is een seizoen dat we nog nooit eerder hebben gedaan, omdat er iets groots in zit. Er staat iets heel groots te wachten in de vijfde aflevering.” Het seizoen speelt zich af in de nabije toekomst. Castleden zijn onder anderen Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd en Adina Porter. Joan Collins (Dynasty) zal voor het eerste de cast gaan aanvullen als de grootmoeder van Evan Peters karakter, naar verluidt een komische kapper. Ook zullen Jeffrey Bowyer-Chapman (UnREAL) en Kyle Allen (The Path) zich gaan voegen bij de cast als gastrollen.

Embed from Getty Images
Joan Collins

Maar op de nieuwe poster staat heel belangrijk nieuws voor de fans van de anthologieserie. Het achtste seizoen gaat Apocalypse heten en op 12 september, vroeger dan enkele voorgaande seizoenen, zal de horrorserie van start gaan bij FX. Al eerder berichtte MijnSerie over het achtste seizoen een aantal feiten.

Zit jij al te wachten op het achtste seizoen van American Horror Story?

Vorige aflevering
Little Gold Man
Little Gold Man
12x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Horror Story