American Horror Story

7.8 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Iets meer bekend over achtste seizoen American Horror Story

American Horror Story is een anthologieserie die in elk seizoen een ander verhaal en locatie heeft. Sommige acteurs zijn wel te zien in meerdere seizoenen maar spelen dan een ander karakter.

Op 16 juni meldde MijnSerie dat er een cross-over in het achtste seizoen van American Horror Story zou komen.

Vorige week kondigde showrunner Ryan Murphy aan dat het achtste seizoen van American Horror Story een cross-over zou zijn van Murder House uit het eerste seizoen en Coven uit het derde seizoen. Sarah Paulson, Evan Peters en Kathy Bates zouden bereid zijn om terug te keren en nu lijkt het erop dat Emma Roberts haar rol als Madison Montgomery uit Coven zal hernemen.

Murphy reageerde zondag ook op een tweet met de vraag of de actrice Taissa Farmiga terug zou komen in het achtste seizoen, waarop hij antwoordde: "Alle heksen worden teruggevraagd." De tweet is sindsdien verwijderd.

5674 MurphyTwitter

MijnSerie houdt de ontwikkelingen in de gaten. American Horror Story is in Nederland te zien op FOX, en er staan zes seizoenen op Netflix. In september zal het achtste seizoen van start gaan bij FX.
Vorige aflevering
Apocalypse Then
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00