Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Iets meer bekend over achtste seizoen American Horror Story

American Horror Story is een anthologieserie die in elk seizoen een ander verhaal en locatie heeft. Sommige acteurs zijn wel te zien in meerdere seizoenen maar spelen dan een ander karakter.

Op 16 juni meldde MijnSerie dat er een cross-over in het achtste seizoen van American Horror Story zou komen.

Vorige week kondigde showrunner Ryan Murphy aan dat het achtste seizoen van American Horror Story een cross-over zou zijn van Murder House uit het eerste seizoen en Coven uit het derde seizoen. Sarah Paulson, Evan Peters en Kathy Bates zouden bereid zijn om terug te keren en nu lijkt het erop dat Emma Roberts haar rol als Madison Montgomery uit Coven zal hernemen.

Murphy reageerde zondag ook op een tweet met de vraag of de actrice Taissa Farmiga terug zou komen in het achtste seizoen, waarop hij antwoordde: "Alle heksen worden teruggevraagd." De tweet is sindsdien verwijderd.

5674 MurphyTwitter

MijnSerie houdt de ontwikkelingen in de gaten. American Horror Story is in Nederland te zien op FOX, en er staan zes seizoenen op Netflix. In september zal het achtste seizoen van start gaan bij FX.
Vorige aflevering
Apocalypse Then
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst