American Horror Story

7.8 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Iets meer bekend over achtste seizoen American Horror Story

American Horror Story is een anthologieserie die in elk seizoen een ander verhaal en locatie heeft. Sommige acteurs zijn wel te zien in meerdere seizoenen maar spelen dan een ander karakter.

Op 16 juni meldde MijnSerie dat er een cross-over in het achtste seizoen van American Horror Story zou komen.

Vorige week kondigde showrunner Ryan Murphy aan dat het achtste seizoen van American Horror Story een cross-over zou zijn van Murder House uit het eerste seizoen en Coven uit het derde seizoen. Sarah Paulson, Evan Peters en Kathy Bates zouden bereid zijn om terug te keren en nu lijkt het erop dat Emma Roberts haar rol als Madison Montgomery uit Coven zal hernemen.

Murphy reageerde zondag ook op een tweet met de vraag of de actrice Taissa Farmiga terug zou komen in het achtste seizoen, waarop hij antwoordde: "Alle heksen worden teruggevraagd." De tweet is sindsdien verwijderd.

5674 MurphyTwitter

MijnSerie houdt de ontwikkelingen in de gaten. American Horror Story is in Nederland te zien op FOX, en er staan zes seizoenen op Netflix. In september zal het achtste seizoen van start gaan bij FX.
Vorige aflevering
Final Girl
09x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00