American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Billie Lourd in nieuw seizoen American Horror Story

Actrice Billie Lourd komt terug in American Horror Story, een horrorserie van de zender FX.

American Horror Story is een anthologieserie die in elk seizoen een ander verhaal en locatie heeft. Sommige acteurs zijn wel te zien in meerdere seizoenen maar spelen dan een ander karakter.

In het achtste seizoen van American Horror Story speelt Billie Lourd samen met acteurs Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates en het nieuwe castlid Joan Collins, die de grootmoeder van Peters zal spelen.

Embed from Getty Images
Billie Lourd

Het achtste seizoen speelt zich in de toekomst af. Er zijn geruchten dat het seizoen de officiële titel American Horror Story: Radioactive zal krijgen. De opnamen starten op 16 juni. Seizoen acht zou zich afspelen in de nasleep van een enorme nucleaire ramp.

Zie ook dit bericht dat MijnSerie op 4 april publiceerde.
Vorige aflevering
Final Girl
09x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1