Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Terugkerende castleden American Horror Story seizoen acht bekend gemaakt

Voor de fans is er goed nieuws, na een jaar afwezigheid keert Kathy Bates terug in het achtste seizoen van American Horror Story.

In het zevende seizoen ontbrak Oscar-winnares Kathy Bates vanwege haar werk in de Netflix komedieserie Disjointed. Maar in februari 2018 kondigde Netflix aan geen tweede seizoen te gaan maken van Disjointed, en dat was goed nieuws voor de fans. Want dat zette de deur wagenwijd open voor Bates om te kunnen terugkeren naar American Horror Story.

Bedenker Ryan Murphy heeft bevestigd aan Entertainment Weekly dat Bates, die in het zesde seizoen Roanoke voor het laatst meespeelde, inderdaad zal terugkeren in het achtste seizoen. Maar ook Sarah Paulson en Evan Peters (foto) zullen te zien zijn in het achtste seizoen.

Embed from Getty Images

Murphy heeft nog niet bevestigd dat de geruchten over de naam van het achtste seizoen, Radioactive, correct zijn. Ook heeft Murphy nog niet onthuld welke karakters de acteurs gaan spelen. Wel is bekend dat de opnames voor het achtste seizoen in de zomer van 2018 van start zullen gaan.

American Horror Story van FX wordt in Nederland bij FOX uitgezonden. De eerste zes seizoen zijn te zien bij Netflix en de verwachting is dat seizoen zeven in oktober 2018 te streamen zal zijn bij de streaminggigant. De anthologieserie is al vernieuwd met een negende seizoen.

Verheug jij je erop dat Kathy Bates terug zal keren in American Horror Story?


Embed from Getty Images
Sarah Paulson (L) en Kathy Bates (R)
Vorige aflevering
The Auteur
The Auteur
12x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
24 maa 2018 00:49 -
Van mij mag die Sarah Paulson wel eens uit de serie verdwijnen. Zit bijna in elke Ryan Murphy serie en meestal in een super irritante rol (vooral AHS seizoen 6 waarin ze mega over-acteerd) Wel blij dat Kathy Bates weer terug komt. Ook Emma Roberts in een grote rol zou weer eens leuk zijn en laat dan meteen Lady Gaga ook maar terugkomen :)
Reageer
avatar_seriefan90
28 maa 2018 17:28
Sarah paulson is een veel betere actrice dan Emma roberts of Lady Gaga.
Reageer
American Horror Story