American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

American Horror Story: FX komt met titel, cast en poster voor elfde seizoen.

American Horror Story keert binnenkort terug voor alweer zijn elfde seizoen. FX heeft de cast en de titel aangekondigd, evenals een nieuwe poster.

Joe Mantello, Billie Lourd, Zachary Quinto, Russell Tovey, Leslie Grossman, Charlie Carver, Sandra Bernhard, Isaac Powell, Denis O'Hare en Patti LuPone zullen de hoofdrol spelen in het nieuwste seizoen van American Horror Story. Details over het verhaal worden nog steeds geheim gehouden.

FX onthulde meer over de terugkeer van de anthologiereeks in een persbericht.

"American Horror Story: New York City, het elfde seizoen van de veelgeprezen en baanbrekende American Horror Story anthologieserie van FX, gaat op woensdag 19 oktober om 22.00 uur van start. De start omvat de eerste twee afleveringen van het seizoen van tien afleveringen, gevolgd door twee afleveringen elke woensdag gedurende vier daaropvolgende weken.

Alle tien eerdere seizoenen van American Horror Story zijn beschikbaar om te streamen op Hulu. AHS: NYC zal binnenkort ook beschikbaar zijn op Star+ in Latijns-Amerika en Disney+ onder de Star-vlag in alle andere gebieden.

AHS: NYC zal een behoorlijk grote cast bevatten met Joe Mantello (Hollywood (2020)), Billie Lourd (AHS: Double Feature), Zachary Quinto (Heroes), Russell Tovey (Years and Years), Leslie Grossman (American Horror Story: 1984), Charlie Carver (Ratched), Sandra Bernhard (Pose), Isaac Powell (AHS: Double Feature), Denis O'Hare (The Nevers) en Patti LuPone (Hollywood (2020)).

American Horror Story

American Horror Story is een anthologie-horrordrama gecreëerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk. Sinds 2011 hebben de makers van de gelimiteerde serie het horrorgenre opnieuw gedefinieerd met verschillende seizoenen over een griezelig psychiatrisch ziekenhuis, een bijeenkomst van heksen, een reizende freakshow, een spookhotel en de Apocalyps zelf. De televisieserie bracht een legioen toegewijde fans voort die anticipeerden op de verschrikkingen van het volgende hoofdstuk. De Emmy- en Golden Globe-winnende franchise, de stamvader van het hedendaagse beperkte serieformaat en de langstlopende serie van een uur in de geschiedenis van FX, heeft tien seizoenen uitgezonden en werd in 2020 al vernieuwd met een elfde seizoen.

Murphy, Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray, Manny Coto, Jennifer Salt en Our Lady J zijn uitvoerend producenten van FX's AHS: NYC. American Horror Story wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.
Vorige aflevering
Requiem 1981/1987 (2)
Requiem 1981/1987 (2)
11x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_seriefan90
15 okt 2022 11:54 -
na het afschuwelijke 10e seizoen heb ik weinig vertrouwen in de toekomst van deze serie ik denk dat ze er maar eens een einde aan moeten maken volgens mij heeft Ryan Murphy er geen zin meer. Seizoen 2 van de spin-of serie american horror stories viel ook al zo ontzettend tegen.
Reageer
American Horror Story