American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Ryan Murphy hint naar het tiende seizoen van American Horror Story

Er moet nog even op het tiende seizoen van American Horror Story gewacht worden, maar Ryan Murphy gaf al een kleine hint over het aankomende seizoen.

Afgelopen dinsdag postte Ryan Murphy een nieuwe foto op zijn Instagram pagina, daarmee hintte hij naar het aankomende tiende seizoen. Het is een kleine hint, want er is op de foto niet veel meer te zien dan een mond met scherpe tanden en een tong met daarop AHS10 FX. Murphy houdt er wel van om de fans van zijn serie een hint te geven, zo hintte hij ook al eerder naar de eventuele terugkeer van Rubber Man.

De opnames van het tiende seizoen zouden afgelopen maand van start zijn gegaan. De première staat voor nu gepland in 2021. Dit is later dan in eerste instantie verwacht, maar ook bij American Horror Story zorgde het coronavirus voor vertraging. In het tiende seizoen zullen onder andere Macaulay Culkin (Robot Chicken), Evan Peters (Pose) en Sarah Paulson (Ratched) een rol vervullen.


Ryan Murphy
Vorige aflevering
Final Girl
Final Girl
09x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
13 nov 2020 09:14 -
Kijk er naar uit. Magistrale regisseur.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Vandaag, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
Gisteren, 16:00
1
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00