American Horror Story

7.8 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
vrijdag, 16:00
2
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
do 23 januari
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 20 januari
Het stemmen op de Serie van het Jaar is van start gegaan, de Golden Globes zijn uitgereikt, 2019 in series en meer nieuws in het weekoverzicht van 6 tot en met 12 januari.
ma 13 januari
American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie loopt al sinds oktober 2011 en er zijn tot dusver negen seizoenen verschenen.
vr 10 januari
1
De Amerikaanse zender ABC heeft een pilot besteld van de nieuwe serie The Brides.
do 9 januari
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie beste mini- en anthologieseries. Van maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
do 2 januari
7
The Politician (2019) is een Amerikaanse dramedyserie, te zien bij Netflix. Het eerste seizoen is sinds 27 september beschikbaar en bestaat uit acht afleveringen.
6 nov 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 okt 2019
FOX start in november met de spannende achtdelige dramaserie War of the Worlds (2019), gebaseerd op de klassieke roman van H.G. Wells uit 1889.
28 sep 2019
Dirty John is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het eerste seizoen is hier te zien bij Netflix.
10 sep 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2