American Horror Story

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Bedenker Ryan Murphy (Glee) heeft de naam van het tiende seizoen van American Horror Story bekend gemaakt via een bericht op social media en hint naar meer.
zo 21 maart
1
Disney+ had het al aangekondigd, via de nieuwe toevoeging van Star worden er vele series en films toegevoegd aan de contact van de House of Mouse streamingdienst.
vr 29 januari
12
Er moet nog even op het tiende seizoen van American Horror Story gewacht worden, maar Ryan Murphy gaf al een kleine hint over het aankomende seizoen.
13 nov 2020
1
American Horror Story verschijnt binnenkort bij Amazon, helaas niet alle seizoenen. Daarnaast verschijnt onder andere ook Prison Break bij de streamingdienst.
26 jun 2020
2
Via een Instagram post laat Ryan Murphy het er op lijken dat Rubber Man mogelijk terugkeert in het tiende seizoen van American Horror Story.
28 apr 2020
1
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
12 apr 2020
1
De cast van het tiende seizoen van America Horror Story is bekend. De cast bevat oude bekende, maar ook een nieuwkomer.
28 feb 2020
1
American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie loopt al sinds oktober 2011 en er zijn tot dusver negen seizoenen verschenen.
10 jan 2020
1
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie beste mini- en anthologieseries. Van maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
2 jan 2020
7
American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in oktober 2011. Het negende seizoen start op 18 september.
30 jul 2019
American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in oktober 2011. Het negende seizoen start op 18 september.
9 jul 2019
1
Het is warm in Nederland maar in september wordt het heet bij FX. Vier belangrijke FX-series zullen in die maand van start gaan.
25 jun 2019