American Dad!

7.7 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor American Dad!

TBS heeft aangekondigd wanneer het nieuwe seizoen van American Dad! van start gaat en heeft een trailer vrijgegeven.

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat de serie het levenslicht zag en zal tijdens het aankomende seizoen zijn 300ste aflevering uitzenden. In 2014 verhuisde de serie van FOX naar TBS. Maandag 13 april start TBS met het uitzenden van het nieuwe seizoen en ook dit seizoen zullen weer diverse bekende namen een gastoptreden hebben. Zo zal in de aflevering van 4 mei Grammy-winnaar The Weeknd zijn opwachting maken in een aflevering waar hij ook aan zal meewerken als schrijver en een nieuw nummer voor heeft opgenomen. Andere gastacteurs dit seizoen zijn Jane Lynch, Patton Oswalt, Ron Perlman, Craig Robinson, Criss Angel, and Bill Nye.American Dad! gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie, zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft. De serie is tot op zekere hoogte een satire op de aanpak van terrorisme van de VS na de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Vorige aflevering
American Data?
American Data?
17x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1