American Dad!

7.7 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor American Dad!

TBS heeft aangekondigd wanneer het nieuwe seizoen van American Dad! van start gaat en heeft een trailer vrijgegeven.

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat de serie het levenslicht zag en zal tijdens het aankomende seizoen zijn 300ste aflevering uitzenden. In 2014 verhuisde de serie van FOX naar TBS. Maandag 13 april start TBS met het uitzenden van het nieuwe seizoen en ook dit seizoen zullen weer diverse bekende namen een gastoptreden hebben. Zo zal in de aflevering van 4 mei Grammy-winnaar The Weeknd zijn opwachting maken in een aflevering waar hij ook aan zal meewerken als schrijver en een nieuw nummer voor heeft opgenomen. Andere gastacteurs dit seizoen zijn Jane Lynch, Patton Oswalt, Ron Perlman, Craig Robinson, Criss Angel, and Bill Nye.American Dad! gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie, zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft. De serie is tot op zekere hoogte een satire op de aanpak van terrorisme van de VS na de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Vorige aflevering
300
300
17x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Vandaag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1