American Dad!

7.7 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

American Dad! keert in februari 2019 terug

Mei 2018 was de maand waarin het vijftiende seizoen aan zijn einde kwam, maar gelukkig voor de fans: American Dad! komt terug in februari 2019.

De animatieserie American Dad! die eerst tot 2005 op FOX te zien was en werd overgenomen door TBS kreeg in januari 2018 een vernieuwing met twee seizoenen. Het eerste van de twee seizoenen zal nu in februari 2019 van start gaan.

De komische animatieserie van Seth McFarlane zal terugkeren met Stan Smith als CIA agent en loyale echtgenoot van Francine. Ook de twee kinderen van Stan Hayley en Scott zullen terugkeren samen met het inwonende buitenaards wezen Roger. Vanaf 11 februari 2019 start het zestiende seizoen van American Dad! bij TBS. In Nederland en België wordt de animatieserie uitgezonden door Comedy Central.

Vorige aflevering
300
300
17x23
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00