American Dad!

7.7 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

American Dad! keert in februari 2019 terug

Mei 2018 was de maand waarin het vijftiende seizoen aan zijn einde kwam, maar gelukkig voor de fans: American Dad! komt terug in februari 2019.

De animatieserie American Dad! die eerst tot 2005 op FOX te zien was en werd overgenomen door TBS kreeg in januari 2018 een vernieuwing met twee seizoenen. Het eerste van de twee seizoenen zal nu in februari 2019 van start gaan.

De komische animatieserie van Seth McFarlane zal terugkeren met Stan Smith als CIA agent en loyale echtgenoot van Francine. Ook de twee kinderen van Stan Hayley en Scott zullen terugkeren samen met het inwonende buitenaards wezen Roger. Vanaf 11 februari 2019 start het zestiende seizoen van American Dad! bij TBS. In Nederland en België wordt de animatieserie uitgezonden door Comedy Central.

Vorige aflevering
Brave N00b World
Brave N00b World
17x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
1