Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

American Dad! gaat voorlopig nog even door en een nieuwe animatieserie voor TBS

De animatieserie American Dad! doet het heel goed bij TBS. Goed genoeg om de serie te vernieuwen met maar liefst twee seizoenen. TBS komt ook met de nieuwe animatieserie Final Space.

TBS heeft de populaire animatieserie American Dad! in 2014 overgenomen van FOX en dat heeft de serie geen windeieren gelegd. TBS heeft besloten om American Dad! te vernieuwen met twee seizoenen, wat inhoudt dat er een seizoen 16 en 17 komt van de komische animatieserie.

Het is sinds 2014 een belangrijke serie, een top tien serie in 2017 onder kabelkomedies. American Dad! ging in 2005 in première bij Fox en is vanaf dat moment een goede presteerder geweest. Niet alleen op het gebied van animatie, maar ook als komedie doet de serie het er goed bij zowel FOX als TBS. Het 22-delige vijftiende seizoen van American Dad! gaat op 15 februari van start bij TBS.

Naast de dubbele vernieuwing van American Dad! krijgt TBS ook de nieuwe animatieserie Final Space. Deze nieuwe sciencefictionserie over een astronaut genaamd Gary zal in februari in première gaan bij TBS. Gary is bezig om een gevangenisstraf af te werken als hij meteen een nieuwe mysterieuze buitenaardse vriend maakt, genaamd Mooncake. Wat Gary niet weet is dat zijn nieuwe schattige beste vriend gezocht wordt door de sinistere Lord Commander, die zich door niets en niemand laat stoppen om de nog ongebruikte krachten van Mooncake te kunnen gebruiken voor het kwaad.

Kijk jij naar American Dad!? Ga je (ook) kijken naar Final Space?


Video on youtube
Vorige aflevering
Into the Jingleverse
Into the Jingleverse
20x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Dad!