American Crime

7.3 / 10
43 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC-serie American Crime komt bij Ziggo

American Crime is een Amerikaanse anthologieserie van de zender ABC. De serie ging in première in maart 2015 en werd in 2017 na drie seizoenen afgesloten.

De persoonlijke levens van de karakters die betrokken raken in een raciaal geladen proces, worden in American Crime onder een loep gelegd als hun werelden ondersteboven worden gekeerd. Er zijn vaste rollen voor Felicity Huffman, Timothy Hutton en Regina King, die elk seizoen terugkeren als andere personages. Het misdaaddrama van John Ridley is een anthologieserie, waarbij elk seizoen weer een gloednieuw verhaal brengt.

Het eerste seizoen draait om een uit de hand gelopen inbraak die zorgt voor raciale spanningen, het tweede seizoen draait om een tweetal scholieren die beschuldigd worden van seksueel geweld, en het derde seizoen draait om mensen die allemaal een prijs moeten betalen terwijl ze de American Dream najagen.

De serie American Crime van John Ridley is vanaf 2 december te zien bij Ziggo Movies en Series.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2