Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer castleden voor tweede seizoen American Gods bekend

Amazon Prime Video kondigt castleden aan voor het tweede seizoen van de fantasyserie American Gods.

Acteur Dean Winters (Divorce) vertolkt de rol van Mr. Town en Devery Jacobs (Cardinal) en Kahyun Kim (Shameless) vervullen de rol van Sam Black Crow en New Media. In 2019 is op Amazon Prime Video het nieuwe seizoen van de dramaserie te zien.

5609 AmericanGodsCast2
Dean Winters als Mr. Town, Devery Jacobs als Sam Black Crow en Kahyun Kim als New Media

Dean Winters speelt de rol van Mr. Town, een groot voorstander van vooruitgang. Hij krijgt de opdracht van Mr. World (Crispin Glover) om uit te zoeken wat Shadow (Ricky Whittle) weet over het plan van Mr. Wednesday (Ian McShane). Town’s brutale houding en technieken kunnen hem misschien leiden naar antwoorden op zijn vragen.

Devery Jacobs heeft een gastrol als studente Sam Black Crow. Sam heeft een cynisch spiritueel karakter voor iemand die beweert in veel te geloven. Ze staat open en met veel vertrouwen in het leven en verkoopt haar zelfgemaakte kettingzaagkunst voor wat extra inkomen.

Kayhun Kim, een oud-studente van Julliard, neemt de rol van New Media op zich. New Media staat symbool voor de wereldwijde sociale media, in deze tijd ook wel een cyberspace kameleon met een gave voor manipulatie.

American Gods wordt geproduceerd door FremantleMedia North America. Jesse Alexander is het nieuwe seizoen de showrunner en uitvoerend producent. Daarnaast zijn Stefanie Berk, Neil Gaiman, Ian McShane, Craig Cegielski en Scott Hornbacher de uitvoerende producenten van de serie. American Gods is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Starz!

Zie ook het bericht Opnames tweede seizoen American Gods in Wisconsin dat MijnSerie op 1 mei publiceerde.
Vorige aflevering
Tears of the Wrath-Bearing Tree
Tears of the Wrath-Bearing Tree
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Gods