Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Opnames tweede seizoen American Gods in Wisconsin

Fantasy-schrijver Neil Gaiman heeft in een persoonlijke videoboodschap op Twitter laten zien dat de opnames van het tweede seizoen van American Gods officieel zijn gestart.

Op 10 april meldde MijnSerie al dat American Gods een vervolg zou krijgen.

De video die Neil Gaiman gisteren via zijn persoonlijke Twitter account deelde is gemaakt op de set bij The House on the Rock in Wisconsin. American Gods gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor de moderne liefde voor geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.

Video on youtube


In American Gods, naar de gelijknamige bestseller van Gaiman, vertolkt Ricky Whittle (The 100) de rol van ex-crimineel Shadow Moon en verschijnen Ian McShane (Deadwood) als Mr. Wednesday en Emily Browning (Legend) als Shadow’s echtgenote, Laura Moon.

In het tweede seizoen keert ook Pablo Schreiber (Orange Is the New Black) terug als Mad Sweeney, Yetide Badaki (Aquarius) als Bilquis, Bruce Langley als Tech Boy en Kristin Chenoweth als Easter en worden er verschillende nieuwe personages geïntroduceerd. Neil Gaiman is zelf de executive producer en Jesse Alexander is de showrunner.

Het eerste seizoen van American Gods is in Nederland beschikbaar voor Amazon Prime Video leden. In Amerika zendt het netwerk Starz de serie uit. Het tweede seizoen komt in 2019 beschikbaar.

5381 AmericanGods
Vorige aflevering
Tears of the Wrath-Bearing Tree
Tears of the Wrath-Bearing Tree
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Gods