Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Productie tweede seizoen American Gods van start

De productie van het tweede seizoen van American Gods is begonnen. In januari zei Starz nog dat het tweede seizoen van de fantasyserie onzeker was.

Maar acteur Bruce Langley (Technical Boy) heeft nu een foto geplaatst op Twitter die de cast en crew laat zien. De voormalig showrunners Bryan Fuller, Michael Green en actrice Gillian Anderson ontbreken. Dat zij niet betrokken zijn bij het tweede seizoen werd al eerder bekend, zo meldde MijnSerie op 17 januari.


De première van het nieuwe seizoen vindt vermoedelijk plaats in 2019. Het eerste seizoen van American Gods ging in april 2017 van start bij Starz en kreeg direct lovende kritieken en meer dan uitstekende cijfers.

De serie gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor moderne liefde, geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.

Het eerste seizoen behandelde ongeveer een derde deel van het boek van Neil Gaiman uit 2001. Er was dus genoeg inhoud over voor nog een tweede seizoen.
Vorige aflevering
Tears of the Wrath-Bearing Tree
Tears of the Wrath-Bearing Tree
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
10 apr 2018 11:44 -
Toch jammer dat Gillian Anderson geen onderdeel uit maakt van het 2e seizoen. Wat zette zij het personage van Media geweldig neer.
Reageer
American Gods