American Gods

7.6 / 10
58 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Productie tweede seizoen American Gods van start

De productie van het tweede seizoen van American Gods is begonnen. In januari zei Starz nog dat het tweede seizoen van de fantasyserie onzeker was.

Maar acteur Bruce Langley (Technical Boy) heeft nu een foto geplaatst op Twitter die de cast en crew laat zien. De voormalig showrunners Bryan Fuller, Michael Green en actrice Gillian Anderson ontbreken. Dat zij niet betrokken zijn bij het tweede seizoen werd al eerder bekend, zo meldde MijnSerie op 17 januari.


De première van het nieuwe seizoen vindt vermoedelijk plaats in 2019. Het eerste seizoen van American Gods ging in april 2017 van start bij Starz en kreeg direct lovende kritieken en meer dan uitstekende cijfers.

De serie gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor moderne liefde, geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.

Het eerste seizoen behandelde ongeveer een derde deel van het boek van Neil Gaiman uit 2001. Er was dus genoeg inhoud over voor nog een tweede seizoen.
Vorige aflevering
Moon Shadow
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
10 apr 2018 11:44 -
Toch jammer dat Gillian Anderson geen onderdeel uit maakt van het 2e seizoen. Wat zette zij het personage van Media geweldig neer.
Reageer

Laatste nieuws

De 26ste Screen Actors Guild Awards worden op 19 januari 2020 uitgereikt. Maar eerst werden op 11 december de nominaties bekend gemaakt.
Vandaag, 23:26
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het veertiende seizoen van Supernatural. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:02
Spinning Out is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie is bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes).
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Supergirl is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW, die ook te zien is bij Netflix. De serie ging in première in 2015.
Vandaag, 10:00