American Gods

7.6 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Productie tweede seizoen American Gods van start

De productie van het tweede seizoen van American Gods is begonnen. In januari zei Starz nog dat het tweede seizoen van de fantasyserie onzeker was.

Maar acteur Bruce Langley (Technical Boy) heeft nu een foto geplaatst op Twitter die de cast en crew laat zien. De voormalig showrunners Bryan Fuller, Michael Green en actrice Gillian Anderson ontbreken. Dat zij niet betrokken zijn bij het tweede seizoen werd al eerder bekend, zo meldde MijnSerie op 17 januari.


De première van het nieuwe seizoen vindt vermoedelijk plaats in 2019. Het eerste seizoen van American Gods ging in april 2017 van start bij Starz en kreeg direct lovende kritieken en meer dan uitstekende cijfers.

De serie gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor moderne liefde, geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.

Het eerste seizoen behandelde ongeveer een derde deel van het boek van Neil Gaiman uit 2001. Er was dus genoeg inhoud over voor nog een tweede seizoen.
Vorige aflevering
Tears of the Wrath-Bearing Tree
Tears of the Wrath-Bearing Tree
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
10 apr 2018 11:44 -
Toch jammer dat Gillian Anderson geen onderdeel uit maakt van het 2e seizoen. Wat zette zij het personage van Media geweldig neer.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00