Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede serie American Gods komt bij Amazon

Mythologie versus technologie. Dat is in de basis het verhaal van de serie American Gods. Tegelijkertijd gaat het vooral over immigratie, geloof en Amerika zelf. En dat allemaal gegoten in een extreem bloederig jasje.

Jesse Alexander en Neil Gaiman zijn de nieuwe showrunners van de bejubelde fantasyserie American Gods, waarvan een tweede serie verschijnt. Die zal ergens in 2019 te zien zijn.

Neil Gaiman is als geen ander bekend met American Gods, want hij schreef het boek waar de serie op is gebaseerd. Hij is momenteel echter ook druk bezig met de Amazon-serie Good Omens en daarom zal hij zijn taken als showrunner van American Gods delen met Jesse Alexander.

Alexander werkte eerder aan onder meer Heroes en Hannibal, series waar ook voormalig American Gods-showrunner Bryan Fuller (nu bezig met The Vampire Chronicles) bij betrokken was. Verder behoren ook Lost en Alias tot zijn credits.

Er is niet bekend gemaakt waarom showrunners Bryan Fuller en Michael Green de serie onlangs besloten te verlaten, maar naar verluidt had hun vertrek te maken met meningsverschillen over de hoogte van het budget voor de tweede reeks.

De eerste serie van American Gods is in Nederland te zien als Amazon Original bij Amazon Prime Video. In Amerika wordt de serie uitgezonden door de zender Starz.
Vorige aflevering
Tears of the Wrath-Bearing Tree
Tears of the Wrath-Bearing Tree
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Gods